Tadić i Van Rompej otvaraju srpski Davos

Izvor: S media, 17.Avg.2011, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Van Rompej otvaraju srpski Davos

Boris Tadić i Herman Van Rompej otvoriće 9.septembra dvodnevni forum Srbija - EU. Forum hvatanje zaleta pred odluku Unije o kandidaturi.

Prvi forum Srbija - Evropska unija, po modelu Davosa, okupiće u Beogradu neke od najznačajnijih političara iz Brisela i trebalo bi da bude hvatanje zaleta pred odluku o davanju Srbiji statusa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kandidata i datuma početka pregovora, u decembru ove godine.

Ljajić: Hag bio paravan za Kosovo

Tadić odbio Vestervelea!

Djelić: Evropa mora biti pravedna

Dvodnevni forum će 9. septembra otvoriti predsednik Srbije Boris Tadić, kao pokrovitelj, i predsednik Evropskog saveta Herman van Rompej, a na otvaranju će govoriti i budući predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc.

Skup se organizuje pod sloganom “Prevazilaženje krize, put ka EU”.

(Blic)
Pogledaj vesti o: Hag,   Kandidatura Srbije

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Tadić i Van Rompej otvaraju srpski Davos

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Avg.2011

BEOGRAD - Prvi forum Srbija-Evropska unija

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.