TRAŽIĆEMO HITNU REAKCIJU EU Vučić objavio video nakon razgovora sa Srbima na KiM: Nećemo dozvoliti PROTERIVANJE našeg naroda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:03

"TRAŽIĆEMO HITNU REAKCIJU EU" Vučić objavio video nakon razgovora sa Srbima na KiM: "Nećemo dozvoliti PROTERIVANJE našeg naroda..."

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, danas je razgovarao sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Tim povodom je na svom Instagram profilu podelio video, u čijem je opisu sabrao utiske nakon posete i razgovora sa našim narodom na Kosovu i Metohiji.

- Mi moramo da vodimo odgovornu politiku dijaloga i kompromisa, da gledamo kako da živimo zajedno sa Albancima i ekonomski napredujemo, ali nećemo dozvoliti proterivanje našeg naroda sa njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vekovnih ognjišta i uradiću sve da do toga ne dođe. Republika Srbija će tražiti hitnu reakciju EU i međunarodne zajednice kako bi se vratila sloboda kretanja dogovorena u dijalogu, bezuslovno formiranje ZSO, povlačenje specijalnih jedinica policije sa severa, održavanje legalnih i legitimnih izbora i pojačaće političke i ekonomske mere, kako bismo osigurali bolji život našeg naroda na Kosovu i Metohiji. A vas molim da budemo strpljivi, jer mir je interes svih nas i cele naše zemlje - napisao je predsednik Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEĆEMO DOZVOLITI PROTERIVANJE NAŠEG NARODA: Predsednik Vučić podelio video nakon razgovara sa Srbima na KiM

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Apr.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, danas je razgovarao sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Tim povodom je na svom Instagram profilu podelio video, u čijem je opisu sabrao utiske nakon posete i razgovora sa našim narodom na Kosovu i Metohiji.   View this post on Instagram...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.