TO JE DREVNO ZLO! Predsednica Evropske komisije nikad brutalnija, besna na Hamas

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 12:42

TO JE DREVNO ZLO! Predsednica Evropske komisije nikad brutalnija, besna na Hamas

EU čvrsto na strani Izraela

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen rekla je da je ubijanje izraelskih civila od strane palestinske militantne grupe Hamas bio hladnokrvni čin i da predstavlja odraz"drevnog zla".

- Moramo biti jasni u definisanju ove vrste užasa. I može biti samo jedan odgovor na to. Evropa stoji uz Izrael. I mi u potpunosti podržavamo pravo Izraela da se brani - kazala je fon der Lajen.

- Teroristi Hamasa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubijali su žene i decu u njihovim kućama. Ubili su stotine mladića i devojaka koji su slavili život i muziku - rekla je fon der Lajen Evropskoj komisiji.

- Uzeli su za taoce stotine nevinih, čija sudbina još uvek nije poznata. Ovi nevini su ubijeni iz jednog jedinog razloga: zato što su Jevreji i što su živeli u državi Izrael. To je drevno zlo, koje nas podseća na najmračniju prošlost i šokira sve nas do srži - dodala je ona, prenosi Times of Israel.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.