Sveštenik poručio: Ne približavajte se onima koji su se vakcinisali. Postali su homoseksualci

Izvor: B92, 09.Feb.2021, 10:16

Sveštenik poručio: Ne približavajte se onima koji su se vakcinisali. Postali su homoseksualci

Teheran -- Abas Tabrizian je ime klerika iz Irana koji je svojim pristalicama rekao da vakcina protiv koronavirusa "pretvara ljude u homoseksualce"

Homoseksualizam s eu Iranu, inače, kažnjava smrću.

"Ne približavajte se onima koji su se vakcinisali. Postali su homoseksualci", napisao je on na jednoj društvenoj platformi, preneo je hrvatskiportal Index.hr.

O kome se zapravo radi? >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Reč je o 59-godišnjem Irancu poznatom po promovisanju fanatizma i lažnih vesti o zapadnoj medicini. Tako je prošle godine pred kamerama spalio "Harisonov medicinski priručnik" tvrdeći da je islamska medicina učinila takve knjige irelevantnima.

Inače, iranski vrhovni vođa Ali Hamenei zabranio je početkom godine uvoz vakcina iz SAD-a i Velike Britanije, opisavši te zapadne sile nepouzdanima. Međutim, pre dve nedelje Iran je odobrio rusko cepivo Sputnik V.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.