Sud za sportsku arbitražu potvrdio, Siti se ne šali!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud za sportsku arbitražu potvrdio, Siti se ne šali!

Najavljeno - učinjeno!

Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) potvrdio je večeras da je Mančester siti zatražio da se blokira zahtev Evropske fudbalske unije (UEFA) o suspenziji iz Lige šampiona zbog kršenja pravila o finansijskom fer-pleju.

CAS nije izašao u javnost s dodatnim informacijama, ali kako prenosi agencija Asošijeted pres, Siti osporava legitimitet i brzinu postupka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je pokrenula UEFA.

Istraga UEFA pokrenuta je posle objave interne prepiske "Građana" u nemačkom listu Špigl.

UEFA je početkom godine pokrenula istragu povodom navodnih finansijskih nepravilnosti Sitija, koji je godinama dostavljao netačne izveštaje, skrivajući prihode od potencijalno precijenjenih komercijalnih ugovora koji su došli od vlasnika kluba iz Abu Dhabiju.

"Građani" su osporili autentičnost dokumenata.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.