Štiplija: Vučić neće ponoviti greške Gruevskog

Izvor: Danas, 29.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štiplija: Vučić neće ponoviti greške Gruevskog

Kako je prilikom svoje posete najavio predsedavajući Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister, u Srbiju danas dolaze bivši poslanici EP Eduard Kukan i Knut Flekenštajn, kako bi na osnovu sopstvenog iskustva u rešavanju političkih kriza u regionu Zapadnog Balkana utvrdili ima li volje da se prihvati pomoć EU u unapređenju rada skupštine. Članak Štiplija: Vučić neće ponoviti greške Gruevskog se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog plagijata 10 diplomaca Masarikovog univerziteta ostaje bez diplome

Izvor: Danas, 29.Avg.2019

Rektor Masarikovog univerziteta u Brnu Mikulaš Bek pokrenuo je postupak da se oduzmu titule i diplome stečene u 10 slučajeva na osnovu plagijata diplomskog rada nakon kontrole 124.000 radova a zbog afera kada su neki češki ministri morali da podnesu ostavke pošto se pokazalo da su titulu stekli...

Nastavak na Danas...

Rašković Ivić: Evropski poslanici ne podržavaju bojkot

Izvor: Danas, 29.Avg.2019

Bivši poslanici Evropskog parlamenta Edvard Kukan i Knut Flekenštajn i posle podne razgovarali su sa predstavnicima poslaničkih grupa u Skupštini Srbije. Članak Rašković Ivić: Evropski poslanici ne podržavaju bojkot se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.