Stefanović okrivio EU za to što slučaj Ivanović nije rešen

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović okrivio EU za to što slučaj Ivanović nije rešen

Beograd -- Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da zbog "lošeg tretmana" Euleksa, odnosno EU još nije rešen slučaj ubistva predsednika Inicijative SDP Olivera Ivanovića.

"Od prištinskih institucija ne očekujem previše, ali od Euleksa očekujem da ne tretira ovaj slučaj sa nipodaštavanjem, jer zbog lošeg tretmana EU mi nemamo rešenje ovog slučaja", rekao je Stefanović u Skupštini Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde poslanici postavljaju pitanja članovima vlade.

On je pitao gde je Euleks u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, gde su ljudi iz EU, gde je specijalna policija.

"Nama ne dozvoljavaju da pristupimo mestu zločina, ne daju nam čaure koje su pronađene na licu mesta. Oni su mogli da izvrše milion veštačenja, a nama je teško da vodimo istragu kada ne možemo da proverimo ni svedoke, ni snimke, ni čaure, ni bilo šta", rekao je Stefanović.

On je kazao da je ubistvo Ivanovića teroristički akt i zločin i da Beograd radi svim silama, sve što može da se ubice i organizatori tog krivičnog dela i zločina pronađu. Stefanović je rekao da je problem što ne postoji saradnja s prištinskim institucijama, dodajući da on od tih institucija i ne očekuje ništa.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.