Vulin: Ne možemo da iskoristimo svoje kapacitete u rešavanju Ivanovićevog ubistva

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Ne možemo da iskoristimo svoje kapacitete u rešavanju Ivanovićevog ubistva

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se srpskim organima apsolutno onemogućava da na bilo koji način dođu do dokaza i da iskoriste svoje kapacitete u rešavanju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Vulin je na sednici Skupštine Srbije rekao da je to ubistvo tragedija za ceo srpski narod i da počinilac mora biti pronađen.

"Taj ko je to uradio mora biti pronađen, jer taj je neprijatelj srspkog naroda na prvom mestu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je Vulin.

On je rekao da je srpska strana tražila od Kfora da se uključi u rešavanje tog slučaja, na šta je Kfor odgovorio da nije nadležan, jer nije policijska jedinica.

Vulin je rekao da Kfor ima "moćnu obaveštajnu komponentu", a da se Ivanovićevo ubistvo neće razrešiti samo policijskim metodama, već samo uz upotrebu obaveštajnih i policijskih kapaciteta.

"Jednostavno kada mi to zatražimo ili nam se ne odgovorili ili se kaže nismo nadležni, ali će nažalost uvek biti tu da prebace krivicu na Srbiju", rekao je Vulin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.