Stefanović: Skupština sledeće godine još vrednija

Izvor: Blic, 29.Dec.2012, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Skupština sledeće godine još vrednija

Beograd - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović poželeo je danas građanima Srbije uspešnu i srećnu 2013. i najavio da će najviše zakonodavno telo u narednoj godini još vrednije raditi na donošenju zakona koji će poboljšati njihov standard.

- Želim svim građanima uspešnu i srećnu 2013. i želim da ih uverim da će Skupština Srbije u narednoj godini još vrednije raditi na donošenju zakona koji će poboljšati njihov standard, koji će Srbiju približavati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropskoj uniji i koji će učiniti da naša zemlja ide napred - rekao je Stefanović.

On je novinarima u republičkom parlamentu po završetku jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije rekao da očekuje da će i saradnja sa medijima u narednoj godini biti još uspešnija i da će najviše zakonodavno telo opravdati “titulu” najotvorenije institucije u zemlji.

- I vama, našim dragim prijateljima iz medija, želim još uspešniju saradnju nego ove godine, kao i da Skupština Srbije opravda titulu najotvorenije institucije u našoj zemlji - poručio je predsednik parlamenta novinarima.

U novogodišnjoj čestitki, Stefanović je poželeo građanima da u 2013. uđu sa verom i optimizmom, solidarni, poštujući jedni druge.

- U godini pred nama potrebno je odgovornosti, ozbiljnosti, razumevanja i pozitivne energije. Neka 2013. bude godina bolje budućnosti svih građana Srbije - navodi se u čestitki.

Stefanović je građanima, kako je saopšteno iz parlamenta, poželeo i da praznike provedu u zdravlju, sreći i miru uz svoje najbliže.

Skupština Srbije danas je završila jesenje zasedanje svečano, intoniranjem himne “Bože pravde” i raspoređivanjem Garde Vojske Srbije na ulazu u Dom Narodne skupštine, a poslanici su poslednjeg radnog dana u ovoj godini usvojili nekoliko zakona, među kojima i Zakon o javnim nabavkama.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Skupština sledeće godine još vrednija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2012

BEOGRAD -..Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović poželeo je danas građanima Srbije uspešnu i srećnu 2013. godinu i najavio da će najviše zakonodavno telo u narednoj godini još vrednije raditi na donošenju zakona koji će poboljšati njihov standard..."Želim svim građanima uspešnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.