Stefanović: Da 2013. bude godina bolje budućnosti

Izvor: Kurir, 29.Dec.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Da 2013. bude godina bolje budućnosti

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović poželeo je danas građanima Srbije da 2013. godina bude godina bolje budućnosti i poželeo im da praznike provedu u zdravlju, sreći i miru.

"Želim da u Novu 2013. godinu uđemo sa verom i optimizmom, solidarni, poštujući jedni druge. U godini pred nama potrebno je odgovornosti, ozbiljnosti, razumevanja i pozitivne energije. Neka 2013 bude godina bolje budućnosti svih građana Srbije", naveo je Stefanović u čestitki.

On je građanima poželo da praznike provedu u zdravlju, sreći i miru uz svoje najbliže, saopšteno je iz parlamenta.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stefanović: Skupština sledeće godine još vrednija

Izvor: Blic, 29.Dec.2012

Beograd - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović poželeo je danas građanima Srbije uspešnu i srećnu 2013. i najavio da će najviše zakonodavno telo u narednoj godini još vrednije raditi na donošenju zakona koji će poboljšati njihov standard. ..- Želim svim građanima uspešnu i srećnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.