Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 17:39

Stara Pazova, migranti među vrećama dekorativnih kamenčića sa Tasosa

Carinici su u saradnji sa saobraćajnom policijom na naplatnoj rampi Stara Pazova sprečili pokušaj šestorice ilegalnih migranata da nastave put ka EU u kamionu koji je prevozio dekorativno baštensko kamenje.
Carinici su juče oko 20 sati našli migrante među vrećama dekorativnih baštenskih oblutaka u tovarnom delu kamiona kojim je upravljao mađarski državljanin, saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Uprava carina.

Vozač kamiona mađarskih registarskih oznaka, koji se uputio ka izlazu prelaza Kelebija, tovar od gotovo 23 tone dekorativnih belih kamenčića sa Tasosa preuzeo je u Kavali kako bi ga prevezao do Slovačke.
Migranti za koje se sumnja da su iz Avganistana, predati su policiji u dalju nadležnost i biće smešteni u neki od prihvatnih centara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MIGRANTI U TOVARU OBLUTAKA Carnici sprečili krijumčarenje ljudi kod Stare Pazove

Izvor: Blic, 21.Apr.2021

Carinici su u saradnji sa saobraćajnom policijom na naplatnoj rampi Stara Pazova sprečili pokušaj šestorice ilegalnih migranata da nastave put ka EU u kamionu koji je prevozio dekorativno baštensko kamenje, saopštila je danas Uprava carina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.