Izvor: N1 televizija, 09.Jun.2021, 13:22

Stano: EU ne razmatra sankcije i ne komentariše odluke SAD o Zapadnom Balkanu

Evropska unija (EU) ne smatra da treba da komentariše najnovije odluke američke vlade o Zapadnom Balkanu i članice Unije ne razmatraju sankcije prema partnerima u tom regionu, izjavio je u Briselu portparol Evropske komisije Peter Stano. On je naglasio da "nije EU ta koja treba da komentariše poteze američke administracije, EU ima sopstvenu politiku prema Zapadnom Balkanu, što pokazuje i da je na nedavnom zasedanju šefova diplomatija Unije jedna od ključnih tačaka bilo angažovanje i saradnje EU sa partnerima na Zapadnom Balkanu".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stano: EU ne komentariše američke odluke o Zapadnom Balkanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jun.2021

Evropska unija (EU) ne smatra da treba da komentariše najnovije odluke američke vlade o Zapadnom Balkanu i članice Unije ne razmatraju sankcije prema partnerima u tom regionu, izjavio je u sredu (9. juna) u Briselu portparol Evropske komisije Peter Stano. On je naglasio da "nije EU ta koja treba...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.