Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2023, 21:32

Stano: Borelj predstavio mere za Prištinu ako ne dođe do smirivanja situacije

Portparol Evropske komisije Peter Stano poručio je danas da je visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj predstavio mere zemljama članicama koje treba uvesti ukoliko premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ne bude preduzeo korake za deeskalaciju situacije na severu Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borelj predstavio mere protiv Prištine: Šta čeka Kurtija ako ne dođe do smirivanja situacije

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2023

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku Žozep Borelj predstavio je mere zemljama članicama koje treba uvesti ukoliko Aljbin Kurti ne bude preduzeo korake za deeskalaciju situacije na severu Kosova.

Nastavak na Radio 021...

Borel i Varheji o izborima u Crnoj Gori: Što pre konsenzus o prioritetima na putu ka EU

Izvor: Danas, 14.Jun.2023, 11:26

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj i komesar za proširenje Oliver Varheji saopštili su povodom parlamentarnih izbora u Crnoj Gori od 11. juna da se EU raduje konstituisanju novog parlamenta i formiranju nove vlade koja će biti sposobna i posvećena da napreduje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.