Šta je Priština poslala Beogradu o slučaju Ivanović

Izvor: B92, 09.Feb.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Priština poslala Beogradu o slučaju "Ivanović"

Priština -- Kosovski ministar pravosuđa Abelard Tahiri rekao je da su Beogradu poslate informacije iz istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

On je naveo da je reč o izveštajima o obdukciji, balističkom nalazu i izveštaju i fotografijama s lica mesta.

Tahiri je za portal Albeu rekao da su informacije Beogradu poslate 5. februara preko Kancelarije specijalnog predstavnika EU u Prištini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Portal konstatuje da će sledećeg petka biti tačno mesec dana od ubistva Ivanovića u Severnoj Mitrovici.

Od tada istraga nije dala gotovo nikakve rezultate.

Ivanović, koji je bio lider Građanske inicijative SDP, ubijen je16. januara na ulazu zgrade u kojoj se nalazi sedište stranke

"Na osnovu dogovora koji je postignut 2013. godine, a dopunjen oktobra 2015, proces saradnje sa Srbijom u oblasti pravosudne saradnje traje. Ne možemo direktno da komuniciramo sa srpskim vlastima, pa se naše informacije prosleđuju preko Kancelarije specijalnog predstavnika EU na Kosovu, na način na koji i vlasti u Srbiji prosleđuju svoje zahteve", naveo je Tahiri.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta je Priština poslala Beogradu o slučaju "Ivanović"

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2018

Kosovski ministar pravosuđa Abelard Tahiri rekao je da su Beogradu poslate informacije iz istrage o ubistvu Olivera Ivanovića...Mesto na kojem je ubijen Oliver Ivanović..On je naveo da je reč o izveštajima o obdukciji, balističkom nalazu i izveštaju i fotografijama s lica mesta...Tahiri je za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.