Srbija na dobrom putu, Vučić da nastavi da vodi zemlju u istom pravcu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija na dobrom putu, Vučić da nastavi da vodi zemlju u istom pravcu" (FOTO)

Vicekancelar Nemačke Zigmar Gabrijel je, nakon sastanka sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, izjavio da je zadovoljan napretkom Srbije i njenom putu ka Evropskoj uniji,

"To je od velikog značaja i dobro za građane Srbije", rekao je Gabrijel na zajedničkoj pres konferenciji sa Vučićem.

On je čestitao premijeru "jasnu pobedu na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << predsedničkim izborima" i ukazao da to nosi i posebnu odgovornost, da zemlju nastavi da vodi u istom pravcu.

Dajte mi taj transparent "Vučiću - Šrederu" da ga odnesem Gerhardu, radovao bi se, našalio se danas vicekancelar Nemačke Zigmar Gabrijel, na opasku premijera Aleksandra Vučića da je to jedan od glavnih transparenata na protestima u Beogradu.

FOTO: Tanjug

Nemački vicekancelar je, na pres konferenciji posle razgovora sa Vučićem u Beogradu, rekao da ne može da daje uputstva kad je reč o protestima.

Ako se teži ka EU, dodao je Gabrijel, treba znati da su protesti protiv vlade koja je demokratski izabrana i mogući i dozvoljeni, a kako ćete se odnositi prema njima - to je stvar srpske politike i nije se uputno uplitati u to.

Ipak, primetio je, najvažnije je da se protesti održavaju kao mirni.

"Važno je i to što Vlada Srbije svojim ponašanjem prema tim protestima pokazuje da je i te kako stabilna zemlja", rekao je nemački vicekancelar.

FOTO: Tanjug

Premijer i izabrani predsednik je ocenio da su protesti izraz demokratske snage Srbije.

Navodeći da je jedan od glavnih transparenata na demonstracijama "Vučiću Šreddu", premijer je rekao da se, što se njega tiče, on time hvali.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Gabrijel: Dajte mi transparent "Vučiću - Šrederu" da ga odnesem Gerhardu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2017

Dajte mi taj transparent "Vučiću - Šrederu" da ga odnesem Gerhardu, radovao bi se, rekao je vicekancelar Nemačke Zigmar Gabrijel...On je to istakao na opasku premijera Aleksandra Vučića da je to jedan od glavnih transparenata na protestima u Beogradu. Nemački vicekancelar je, na pres-konferenciji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.