Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2023, 12:27

Srbija bez publike protiv Mađarske, FSS plaća 50.000 evra zbog skandiranja navijača u Podgorici

Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je danas fudbalsku reprezentaciju Srbije igranjem jednog meča bez prisustva publike, zbog pogrdnog skandiranja navijača na utakmici sa Crnom Gorom u Podgorici.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA oštro kaznila FSS zbog Podgorice

Izvor: B92, 10.Maj.2023

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je reprezentaciju Srbije zbog pogrdnog skandiranja navijača na utakmici sa Crnom Gorom u Podgorici...Navijači su razmenjivali uvrede na nacionalnoj osnovi u pobedi Srbije od 2:0 (27. mart) u kvalifikacijama za EURO 2024...UEFA je kaznila Srboiju igranjem jednog...

Nastavak na B92...

UEFA oštro kaznila FSS zbog Podgorice: Protiv Mađarske bez publike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije kažnjena je jednom utakmicom bez publike zbog pogrdnih skandiranja navijača na utakmici protiv Crne Gore u Podgorici 27. marta (2:0), saopšteno je iz Evropske fudbalske unije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.