Španija i Maroko obnovili veze novim sporazumima, uključujući i migracije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Feb.2023, 19:49

Španija i Maroko obnovili veze novim sporazumima, uključujući i migracije

Vlade Španije i Maroka potpisale su u četvrtak, 2. februara oko 20 sporazuma, među kojima su sporazumi o upravljanju migracijama i jačanju španskih investicija u Maroku, usaglašenih na sastancima čiji cilj je bio ublažavanje diplomatskih tenzija vezanih za spornu Zapadnu Saharu. Maroko je saveznik zapadnih sila u borbi protiv ekstremizma i važan u pomaganju u migrantskoj politici EU, rekao je španski premijer Pedro Sančes koji je pozdravio, kako je rekao, korak u izgradnji poverenja na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Španija i Maroko obnovili veze sporazumom o migraciji, poslovnim sporazumima

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2023

Vlade Španije i Maroka potpisale su danas oko 20 sporazuma medju kojima su sporazumi o upravljanju migracijama i jačanju španskih investicija u Maroku, usaglašenih na sastancima čiji cilj je bio ublažavanje diplomatskih tenzija vezanih za spornu Zapadnu Saharu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.