Izvor: EurActiv Srbija, 29.Feb.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup o unapređenju obrazovanja

01.03.2012, Ministarstvo prosvete i nauke i Delegacija EU u Srbiji, Beograd -
Dvodnevna konferencija "Dobre prakse i partnerstva – ključ efikasnog, kvalitetnog i pravednog obrazovanja" biće otvorena u četvrtak, 1. marta, u 10.30 u Centru Sava (Milentija Popovića 9). Na konferenciji će biti predstavljena Strategija razvoja obrazovanja u Srbiji do 2020, a biće reči i o različitim programima čiji je cilj unapredjenje obrazovanja.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava - Konferencija „Dobre prakse i partnerstva – ključ efikasnog, kvalitetnog i pravednog obrazovanja”

Izvor: Unicef Srbija, 29.Feb.2012

  Konferencija "Dobre prakse i partnerstva – ključ efikasnog, kvalitetnog i pravednog obrazovanja"  održaće se 1. i 2. marta 2012. godine u Centru "Sava", (Ul. Milentija Popovića 9).   Konferenciju će u četvrtak, 1. marta 2012. godine u..

Nastavak na Unicef Srbija...

"U aprilu o razvoju obrazovanja"

Izvor: B92, 01.Mar.2012, 15:15

Beograd -- Ministar nauke i prosvete Žarko Obradović kaže da će se o Strategiji razvoja obrazovanja u Srbiji do 2020. raspravljati na sednici vlade u aprilu...Ovaj dokument će, prema njegovim rečima, poslužiti za unapređenje kvaliteta obrazovanja, oblasti od izuzetnog značaja za razvoj društva...

Nastavak na B92...

Predstavljena strategija obrazovanja Srbije

Izvor: Studio B, 01.Mar.2012

Cilj strategije obrazovanja Srbije, koju bi Vlada trebalo da usvoji tokom aprila, je da do 2020. godine bude između 35 i 40 odsto visokoobrazovanog kadra, kao i da srednje obrazovanje postane obavezno...Dokument, koji je danas predstavljen na Skupu u Beogradskom Sava centru, trebalo bi da tokom marta...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.