Sebastijan Kurc: Srbija će uskoro otvoriti naredna poglavlja u pregovorima sa EU

Izvor: Beta, 09.Feb.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebastijan Kurc: Srbija će uskoro otvoriti naredna poglavlja u pregovorima sa EU

Šef austrijske diplomatije Sebastijan Kurc izjavio je danas da će Srbija uskoro otvoriti naredna poglavlja u pregovorima o članstvu u EU."Pretpostavljam da ćemo uskoro moći da otvorimo naredna poglavlja, na dobrom smo putu", kazao je Kurc novinarima u Beogradu posle razgovora sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.Dodao je da "nažalost" ne može da kaže tačan datum otvaranja narednih poglavlja, ali da je uveren da će pregovori ići brzo i da se Srbija nalazi na "dobrom putu".Kurc je rekao i da zemlje Zapadnog Balkana i Austrija treba zajedno da rade na tome da smanje priliv izbeglica dodajući da Austrija ove godine može ...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zemlje Zapadnog Balkana i Austrija treba zajedno da rade na tome da smanje priliv izbeglica

Izvor: Beta Video, 09.Feb.2016

BEOGRAD - Šef austrijske diplomatije Sebastijan Kurc je rekao i da zemlje Zapadnog Balkana i Austrija treba zajedno da rade na tome da smanje priliv izbeglica dodajući da Austrija ove godine može da primi najviše 37.500 ljudi. (CH8)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.