Izvor: Blic, 13.Jun.2023, 19:16

Savet EU imenovao Đovanija Pjetra Barbana za novog šefa misije Euleksa

Savet EU imenovao je danas Đovanija Pjetra Barbana za novog šefa misije Euleksa na Kosovu i Metohiji. Barbano ćee na toj funkciji zameniti Larsa-Gunara Vigemarka od 26. juna 2023. do 14. juna 2025. godine, saopštio je Savet EU. Barbano je general-major italijanskih karabinjera i sadašnji direktor Centra za stabilnost za policijske jedinice u Vicenci u Italiji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA PROMENA NA KOSOVU! Evropska unija donela novu odluku! Stupa na snagu pred sam Vidovdan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023

Nova odluka u samom vrhu EU..Savet EU imenovao je danas Đovanija Pjetra Barbana za novog šefa misije Euleksa na Kosovu i Metohiji. Barbano će na toj funkciji zameniti Larsa-Gunara Vigemarka od 26. juna 2023. do 14. juna 2025. godine, saopštio je Savet EU...Barbano je general-major italijanskih karabinjera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.