Sasoli liderima EU: Oni koji se rađaju siromašni u Evropi, predugo ostaju siromašni

Izvor: Danas, 17.Jul.2020, 14:34

Sasoli liderima EU: Oni koji se rađaju siromašni u Evropi, predugo ostaju siromašni

Predsednik Evropskog parlamenta David Sasoli izjavio je danas na sastanku lidera zemalja članica Evropske unije da očekivana odluka o velikim sredstvima od preko hiljadu i 800 milijardi evra za oporavak Unije od posledica pandemije korona virusa mora da donese boljitak privredi, zdravstvu, ali i demokratiji i socijalnim pravima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sasoli: Oni koji se radjaju siromašni u Evropi, predugo ostaju siromašni

Izvor: Beta, 17.Jul.2020

Predsednik Evropskog parlamenta David Sasoli izjavio je danas na sastanku lidera zemalja članica Evropske unije da očekivana odluka o velikim sredstvima od preko hiljadu i 800 milijardi evra za oporavak Unije od posledica pandemije korona virusa mora da donese boljitak privredi, zdravstvu, ali i demokratiji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.