Šarović kandidat za gradonačelnika

Izvor: B92, 15.Mar.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarović kandidat za gradonačelnika

Beograd -- Kandidat radikala za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima biće Nemanja Šarović.

"Mislim da će se njegova kampanja u velikoj meri zasnivati na borbi da ukoliko dobijemo poverenje građana Beograda život običnih građana u velikoj meri bio olakšan i kako bi rešili deceniijske probleme sa kojima se susreću građani Beograda, od komunalno stambenih do onih problema koji su vezani za problem sa administacijom", kaže zamenik predsednika SRS Dragan Todorović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je na konferenciji za novinare istakao da je za Srpsku radikalnu stranku saradnja Srbije sa Rusijom i Kinom jedini put koji joj omogućava teritorijalni opstanak, ali i izlazak iz ekonomske bede.

"Zato moramo odmah prekinuti put u EU, jer je poguban i doveo je do toga da Srbija u privrednom smislu bude spaljena zemlja", rekao je zamenik predsednika SRS Dragan Todorović na konferenciji za novinare.

On je istakao da će SRS učiniti sve što je u njenoj moći da se Kosovo i Metohija vrati u ustavni poredak Srbije.

Todorović je rekao da su ključne teme na kojima će SRS insistirati u predizbornoj kampanji očuvanje teritorijalne celovitosti Srbije, ekonomski i socijalni oporavak, razvoj privrede, borba protiv korupcije "i za to da interesi građana, a ne tajkuna, budu na prvom mestu".

SRS će, kako je rekao, naročito raditi na oživljavanju poljoprivrede kako bi se popravio položaj seljaka.

Todorović je obećao da će se radikali žestoko boriti protiv kriminala i korupcije, u koji su upleteni najviši državni organi i funkcioneri.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.