Saradnja s Hagom uslov svih uslova

Izvor: Danas, 06.Feb.2011, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja s Hagom uslov svih uslova

Ključni preduslov za nesmetan nastavak procesa ratifikacije SSP u parlamentima zemalja članica Evropske unije je puna saradnja vlasti u Beogradu s Haškim tribunalom i ona je „uslov svih uslova“ za nastavak evropskih integracija, ocenjuje u razgovoru za Danas Jelko Kacin, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kacin: Saradnja Srbije s Tribunalom "uslov svih uslova"

Izvor: Blic, 07.Feb.2011, 11:30

BEOGRAD - Saradnja vlasti u Beogradu s Haškim tribunalom je ključni preduslov za nesmetan nastavak procesa ratifikacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju u parlamentima zemalja-članica EU i uslov svih uslova za nastavak evropskih integracija, ocenio je izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.