Izvor: Blic, 09.Jul.2023, 08:06

SVE KOSOVSKE "BABICE" Kako su kroz dijalog Beograda i Prištine prodefilovali brojni posrednici, specijalci, diplomate, predsednici i premijeri... I doveli ga do aparata za VEŠTAČKO DISANJE

Proteklih mesec dana kroz dijalog Beograda i Prištine prodefilovao je popriličan broj političara, što direktnim posetama regionu, što davanjem predloga za rešavanje kosovskog čvora. Nekima je to zaista i posao za koji primaju platu, pojedini su se u igru uključili i iznenadili javnost, ali svima njima zajednička je potraga za "svetim gralom": formulom za deeskalaciju situacije na severu. Na spisku su specijalci Evropske unije i Amerike Miroslav Lajčak i Gabrijel Eskobar, ali i premijeri Albanije, Mađarske, Holandije i Luksemburga, Edi Rama, Viktor Orban, Maks Rute i Gzavije Betel.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.