Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 15:25

STIGLA POZIVNICA IZ BRISELA Lajčak pozvao Beograd i Prištinu na sastanak 27. februara: Ponašanje Bisljimija je nedopustivo

Portparol Evropske komisije Peter Stano potvrdio je danas da je specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak pozvao Beograd i Prištinu na sastanak 27. februara u Briselu kako bi se razgovaralo o uredbi centralne banke u Prištini o ukidanju dinara i nazvao "nedopustivim" ponašanje glavnog pregovarača Prištine Besnika Bisljimija nakon optužbi koje je izneo protiv Lajčaka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEOGRAD I PRIŠTINA POZVANI NA SASTANAK: Stano UPOZORIO glavnog pregovarača Prištine - "PONAŠANJE BISLJIMIJA NEDOPUSTIVO!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Bisljimi kritikovao Lajčaka..Portparol Evropske komisije Peter Stano potvrdio je danas da je specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak pozvao Beograd i Prištinu na sastanak 27. februara u Briselu kako bi se razgovaralo o uredbi centralne banke u Prištini o ukidanju dinara i nazvao "nedopustivim"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.