SSP: Približavanje EU skraćuje trajanje ovoj vlasti, zato ona i vodi antievropsku kampanju

Izvor: Beta, 23.Apr.2023, 14:35

SSP: Približavanje EU skraćuje trajanje ovoj vlasti, zato ona i vodi antievropsku kampanju

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas naglasio je danas da približavanje Evropskoj uniji (EU) skraćuje vlast Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije i zato vlast svakodnevno sprovodi antievropsku kampanju.On je, na predstavljaju programa stranke "Pravac Evropa", rekao da "nije pitanje gde Srbija treba da bude već hoćemo li da to uradimo ili ne, jer o prednostima EU ne može da se polemiše, to su činjenice"."Pogledajte Crnu Goru, približila se EU, u njoj je najgledanija televizija profesionalna, takođe najčitaniji portal i novine. U Crnoj Gori nije bilo ni Hepija ni Pinka, nema tabloida i u takvoj situaciji su izbori zaista izbori i može da dođe do promene vlasti", rekao je Đilas.On je naveo da je "naš režim prekinuo put ka EU jer mu ne odgovara da imamo slobodno pravosuđe, slobodne medije, da se poštuju ljudska prava" i naglasio da je SSP ponudio građanima kako da se promeni (predsednik Srbije) Aleksandar Vučić i ovaj režim."Izašli smo pred njih sa programom, idejom. Srbija u EU do 2030. to možemo. Ne zbog EU nego je nama važno da imamo dovoljno lekara, učitelja, da ljudi ne odlaze odavde", rekao je Đilas.On je naveo i da je "skoro svako u ovaj sali poslednjih ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đilas: Ne postoji druga opcija osim EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023

Predsednik Stranke slobode i pravde (ŠP) Dragan Đilas ocenio je danas da je približavanje Evropskoj uniji ono što skraćuje vlast Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, a da primer Crne Gore to najbolje pokazuje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.