SRS protiv uslova Nemačke i EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS protiv uslova Nemačke i EU

Srpska radikalna stranka (SRS) izrazila je danas zabrinutost zbog najava da će od Evropske unije, prilikom posete nemačke kancelarke Angele Merkel, u Srbiju stići novi uslovi koji se tiču Kosova i Republike Srpske i ocenila da te uslove ne bi trebalo prihvatiti.

"Prihvatanjem uslova da samoproklamovana država Kosovo postane član Ujedinjenih nacija, a da se podrže ustavne reforme u Bosni i Hercegovini bi ugrozile opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Republici Srpskoj što ni jedan Srbin nikada ne sme da prihvati", navodi se u saopštenju SRS.

Ta stranka smatra da su neprekidni ustupci prethodnih i aktuelnih vlasti doveli do prihvatanja Briselskog sporazuma, smanjenja plata i penzija, novih otkaza i svakodnevnih poskupljenja, što je rezultiralo "nikada većom političkom i ekonomskom krizom i socijalnom bedom".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Angela Merkel,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.