Izvor: Blic, 12.Sep.2022, 19:25

SRBIJA - GEOPOLITIČKI EPICENTAR Čak 5 moćnika za 15 dana posetilo našu zemlju sa specijalnim ciljevima i zadacima, a sve počinje i završava se JEDNIM PITANJEM

Čak petorica veoma bitnih državnika, zvaničnika ili specijalnih diplomatskih predstavnika najmoćnijih svetskih zemalja, od Evropske Unije, prkeo SAD do Turske, u proteklih 15 dana prodefilovalo je kroz Srbiju i region. Svako od njih došao je sa svojim interesom i zadatkom, a nije teško zaključiti da je u centru svega pitanje Kosova, od koga zavise sva druga pitanja, a zatim i geopolitički položaj Srbije nakon ruske invazije na Ukrajinu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.