Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2023, 09:41

Zaracin: Smanjenje tzv.kosovskih snaga za 25 odsto je pozitivan korak, ali nije ispunjenje zahteva EU

Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Zaracin izjavio je danas da da je smanjenje tzv. specijalnih kosovskih snaga sa severa KiM za 25 odsto pozitivan prvi korak, ali da nije ispunjenje zahteva Evropske unije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saracin: Situacija na Kosovu ima negativan uticaj na evropsku perspektivu celog regiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2023

Specijalni izaslanik Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Saracin (Sarrazin) izjavio je danas da je za međunarodnu zajednicu važno formiranje Zajednice srpskih opština na severu Kosova i da trenutna situacija ima negativan uticaj na evropsku perspektivu celog regiona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"KRHKO PRIMIRJE NEĆE PREŽIVETI SLEDEĆU PROVOKACIJU" Timoti Les o novim potezima Kurtija: Odluka o povlačenju policije znači samo jedno

Izvor: Blic, 14.Jul.2023

Saradnik centra za geopolitiku pri univerzitetu Kembridž Timoti Les izjavio je da je odluka prištinskih vlasti da povuče 25 odsto snaga tzv. Kosovske policije iz opština sa srpskom većinom na severu KiM nevoljni ustupak međunarodnoj zajednici, o čemu govori činjenica da je povukao samo minimum...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.