SMEJURIJA BEZ GRANICA! Crna Gora PRODUŽILA SANKCIJE Rusiji, odmah dobili POHVALU od svojih GOSPODARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEJURIJA BEZ GRANICA! Crna Gora PRODUŽILA SANKCIJE Rusiji, odmah dobili POHVALU od svojih GOSPODARA

Rusija je pod sankcijama EU od 2014.

Šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini danas je saopštila da su se Crna Gora, Albanija, Norveška i Ukrajina pridružile odluci EU da produže sankcije Rusiji i pojedinaca u Ukrajini.

- Kandidati za stupanje Crna Gora i Albanija, članica Evropske ekonomske zone Norveška, kao i Ukrajina, pridružuju se odluci. Oni će obezbediti da nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << politike budu konzistentne s tom odlukom. EU je zapazila njihovu posvećenost i pozdravlja je - rekla je Mogerini.

Rusija je pod sankcijama EU od 2014, kada je Unija optužila Kremlj da je ugrozio teritorijalnu celovitost Ukrajine pripajanjem Krima, što Moskva poriče, a sankcijama je obuhvaćeno i oko 150 pojedinica iz Rusije i Ukrajine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.