SKANDAL U EVROPSKOM PARLAMENTU: Orban jednim potezom zblanuo Zelenskog i lidere EU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:13

SKANDAL U EVROPSKOM PARLAMENTU: Orban jednim potezom zblanuo Zelenskog i lidere EU (VIDEO)

Da li će Orban zbog svog poteza biti kažnjen?

Mađarski premijer Viktor Orban odbio je da aplaudira ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom uoči zajedničkog fotografisanja lidera EU u Briselu.

Na snimku se vidi kako Zelenski, u pratnji predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela, prilazi šefovima zemalja članica EU. Svi, osim Orbana, aplaudiraju ukrajinskom lideru.

Tokom govora na posebnoj plenarnoj sednici Evropskog parlamenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zelenski je zahvalio evropskim liderima na pomoći i dodao da se njegova zemlja približava pridruživanju Evropskoj uniji.

Ranije je saopšteno da će predsednik Ukrajine učestvovati na samitu EU u Briselu, koji se održava od 9. do 10. februara.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.