ŠAPIĆ UDARIO U CENTAR: Kupovina glasova u Nemačoj je DOKAZ LICEMERJA EU I NAŠE OPOZICIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 17:37

ŠAPIĆ UDARIO U CENTAR: Kupovina glasova u Nemačoj je DOKAZ LICEMERJA EU I NAŠE OPOZICIJE!

Licemerje prozapadne opozicije izašlo na videlo.

Još se ne stišava bura zbog činjenice da je Univerzitet u Vajmaru ponudio da obezbedi prebivalište i novčanu nadoknadu od 50 do 300 evra svima onima koji bi došli u taj grad i glasali protiv Alternative za Nemačku, o čemu je pisao nemački Bild.

Bura se ne stišava, ali u svetu, prozapadna opozicija u Srbiji se pravi mrtva.

Postavlja se pitanje gde su sada ti veliki borci za "poštene" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbore i "demokratiju danas da komentarišu ponašanje njihovih gazda i mentora? Tu su, ali ćute. Zašto ćute? Zato što je takvo ponašanje totalno u skladu sa njegovim "vrednostima"jer je njima dozvoljeno sve, kao što smo i videli dok je Đilas bio na vlasti. 

Opozicija se ponašala po onoj narodnoj kada se lopov najviše dere "dršte lopova!" dok je lagala i izmišljala i vređala Srbe iz Republike Srpske, ali kada njihove gazde iz Nemačke stvarno plaćaju glasače i dovode ih da glasaju u mesto u kojem ne žive oni ćute mudro.

Sve to je komentarisao i oštro osudio Aleksandar Šapić koji je rekao:

- Nije čitava Evropa zeleni i ovi liberali nemački, nisu! Evropa je... nije samo Evropa, čitav svet, vidite kakva se podela u Americi dešava. Ovde je u pitanju vrednosna podela, u pitanju je vrednosni rat, koja vrsta vrednosti će da preovlada i pobedi! To što se dešava u Nemačkoj je vrhunac licemerja onih koji nama drže predavanja i lažno nas optužuju za ono što oni rade.

Đilasovska opozicija će i dalje da ćuti jer oni nikada nisu ni brinuli za moral i za građane Srbije.

Njih narod Srbije neće i nikada nije ni hteo. I prvi put su na vlast došli tako što su izvršili puč, a kasnije se održavali na vlasti krađom glasova i izbornim mahinacijama. Oni žele Srbiju kao kolonijalnu teritoriju koja je u haosu i bezakonju i kojom oni vladaju kao postavljeni kolonijalni upravnici u ime njihovih gazda.

To je njihova vizija Srbije, ali to nije vizija Srbije kakvu bi želeli građani Srbije.

Izvor: Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.