Izvor: Blic, 06.Maj.2023, 20:11

SAD JE SVE U RUKAMA ZAPADA Nakon odluke Kurtija da raspusti srpski upravljački tim za ZSO, EU konačno shvatila s kim ima posla i LUPILI MU RAMPU

Pošto je u Briselu odbio predloženi nacrt statuta Zajednice srpskih opština kosovski premijer Aljbin Kurti nastavio je da se iracionalno ponaša?! Raspustio je srpski upravljački tim koji je izradio taj nacrt i tako je čitav dijalog Beograda i Prištine praktično vratio na početak. Zbog toga su za promenu po prvi put oštro reagovali u Briselu što je još jedan dokaz da samo Zapad može uticati da se odnosi Beograda i Prištine normalizuju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kurti: Upravljački tim obavio svoju funkciju, njegovo razrešenje logičan proces

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2023, 15:15

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da je Upravljački tim koji je predložio nacrt Statuta Zajednice srpskih opština obavio svoju funkciju 2. maja i da je njegova smena i razrešenje prirodan i logičan proces.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.