Ruski milijarder Roman Abramovič pokušava da ospori sankcije Evropske unije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jul.2023, 10:18

Ruski milijarder Roman Abramovič pokušava da ospori sankcije Evropske unije

Ruski milijarder Roman Abramovič pokušaće 12. jula da ospori sankcije koje mu je Evropska unija (EU) uvela poslije ruske invazije na Ukrajinu, tvrdeći da je meta samo zbog što je poznati ruski državljani, kazao je izvor agenciji Rojters. Nakon što je predsjednik Vladimir Putin 24. februara 2022. pokrenuo invaziju, EU je uvela sankcije ruskim zvaničnicima i velikom broju biznismena i zamrzla imovinu vrijednu stotine milijardi dolara. EU je u martu 2022. opisala Abramoviča kao...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ruski milijarder Abramovič osporava sankcije EU uvedene protiv njega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2023

Ruski milijarder Roman Abramovič danas ce osporiti sankcije Evropske unije koje su mu uvedene posle rata u Ukrajini, tvrdeci da su ograničenja uvedena samo zato što je on poznati Rus, rekao je izvor Rojtersa koji ima saznanja o tome.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.