Republika Srpska posvećena aplikaciji BiH za EU

Izvor: Akter, 23.Feb.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republika Srpska posvećena aplikaciji BiH za EU

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa ambasadorom Srbije u BiH Stanimirom Vukićevićem

 Tom prilikom Dodik je ponovio da je taj entitet posvećen aplikaciji BiH za kandidatski status u EU.

Dodik je ambasadoru Vukićeviću rekao da je RS to poslednjih godina i pokazivala na konkretnim primerima.

Predsednik Srpske je, međutim, izrazio svoje  protivljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << sadržaju ali i načinu na koji je usvojena odluka o mehanizmu koordinacije, i istakao potrebu da se što pre postigne dogovor svih koji imaju nadležnost u kreiranju mehanizma koordinacije.

Sagovornici su razmenili mišljenja  i o ostalim aktuelnim pitanjima u Republici Srpskoj i BiH, saopšti je Biro Vlade RS za odnose sa javnošću.

Sastanku je prisustvovao i generalni konzul Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolić.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Dodik: Što prije postići dogovor svih nadleženih o mehanizmu koordinacije

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2016

BANJA LUKA –Republika Srpska je opredijeljena za evropske integracije, i da je tokom posljednjih godina to i pokazivala na konkretnim primjerima, rekao je danas predsjednik RS Milorad Dodik tokom razgovara u Banjoj Luci sa ambasadorom Republike Srbije u BiH Stanimirom Vukićevićem...Najviše pažnje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.