Dodik: RS posvećena aplikaciji BiH za kandidatski status u EU

Izvor: RTS, 23.Feb.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: RS posvećena aplikaciji BiH za kandidatski status u EU

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je u Banjaluci sa ambasadorom Srbije u BiH Stanimirom Vukićevićem i tom prilikom ponovio da je taj entitet posvećen aplikaciji BiH za kandidatski status u EU.
Dodik je ambasadoru Vukićeviću rekao da je RS to poslednjih godina i pokazivala na konkretnim primerima.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srpske je, međutim, izrazio svoje protivljenje sadržaju ali i načinu na koji je usvojena odluka o mehanizmu koordinacije i istakao potrebu da se što pre postigne dogovor svih koji imaju nadležnost u kreiranju mehanizma koordinacije.
Sagovornici su razmenili mišljenja i o ostalim aktuelnim pitanjima u Republici Srpskoj i BiH, saopštio je Biro Vlade RS za odnose sa javnošću.
Sastanku je prisustvovao i generalni konzul Srbije u Banjaluci Vladimir Nikolić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Republika Srpska posvećena aplikaciji BiH za EU

Izvor: Akter, 23.Feb.2016

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa ambasadorom Srbije u BiH Stanimirom Vukićevićem.. Tom prilikom Dodik je ponovio da je taj entitet posvećen aplikaciji BiH za kandidatski status u EU...Dodik je ambasadoru Vukićeviću rekao da je RS to poslednjih godina...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.