Rama (opet) o EU: Ostavili Balkan bez vakcina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2021, 15:50

Rama (opet) o EU: Ostavili Balkan bez vakcina

Albanski premijer Edi Rama ponovo je danas kritikovao Evropsku uniju zbog vakcinacije protiv korona virusa i istakao da je Evropska unija ostavila Balkan bez vakcina.

Rama je na konferenciji za novinare rekao da je ambasada Francuske u Albaniji, koja je saopštila da Rama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iznosi netačne stavove o vakcinaciji, izvukla njegove izjave iz konteksta i da on nije optužio tu zemlju, već da je samo iznosio mišljenje.

"Rekao sam da EU ne može da nam da 10.000 doza, koliko dugo nema Kovaksa. Radi se o tome da EU ne ostavlja puno prostora, jer ljudi znaju da je region okružen zemljama EU. Ili su naše granice, granice EU", rekao je Rama, prenosi Reporteri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAMA PONOVO UDARIO NA EVROPSKU UNIJU: Ostavili ste nas bez vakcina, EU ne daje ni 10.000 doza

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021

Ostavili Albaniju i Balkan na cedilu...Albanski premijer Edi Rama ponovo je danas kritikovao Evropsku uniju zbog vakcinacije protiv korona virusa i istakao da je Evropska unija ostavila Balkan bez vakcina...Rama je na konferenciji za novinare rekao da je ambasada Francuske u Albaniji, koja je saopštila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.