RAMA PONOVO UDARIO NA EVROPSKU UNIJU: Ostavili ste nas bez vakcina, EU ne daje ni 10.000 doza

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 16:09

RAMA PONOVO UDARIO NA EVROPSKU UNIJU: Ostavili ste nas bez vakcina, EU ne daje ni 10.000 doza

Ostavili Albaniju i Balkan na cedilu.

Albanski premijer Edi Rama ponovo je danas kritikovao Evropsku uniju zbog vakcinacije protiv korona virusa i istakao da je Evropska unija ostavila Balkan bez vakcina.

Rama je na konferenciji za novinare rekao da je ambasada Francuske u Albaniji, koja je saopštila da Rama iznosi netačne stavove o vakcinaciji, izvukla njegove izjave iz konteksta i da on nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužio tu zemlju, već da je samo iznosio mišljenje.

- Rekao sam da EU ne može da nam da 10.000 doza, koliko dugo nema Kovaksa. Radi se o tome da EU ne ostavlja puno prostora, jer ljudi znaju da je region okružen zemljama EU. Ili su naše granice, granice EU - rekao je Rama, prenosi Reporteri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.