Rakić s predstavnikom EU na Kosovu i Metohiji o investicionim projektima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 18:14

Rakić s predstavnikom EU na Kosovu i Metohiji o investicionim projektima

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić danas je u Zvečanu razgovarao sa šefom Kancelarije EU/specijalnim predstavnikom EU Kancelarije na Kosovu Tomašom Sunjogom i sa gradonačelnicima četiri opština na Severu Kosova i Metohije Milanom Radojevićem, Zoranom Todićem, Vučinom Jankovićem i Srđanom Vulovićem o infrastrukturnim projektima u Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku, a koje finansira Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evropske unije.

Rakić je zahvalio Kancelariji Evropske unije na Kosovu na dosadašnjim ulaganjima i kazao da su svi projekti koje je Evropska unija finansirala veoma značajni. Takođe je pozdravio buduća ulaganja, ističući da i Ministarstvo za zajednice i povratak sa Kancelarijom EU na Kosovu realizuje jedan od značajnih projekata a to je projekat "Povratak i reintegracija na Kosovu".

On je poručio da će saradnja s Kancelarijom biti nastavljena, jer je to u skladu s obavezom da se stvaraju bolji životni uslovi za sve stanovnike Kosova i Metohije.

On je na pomoći zahvalio Evropskoj uniji, te napomenuo da sve što je dogovoreno u Briselu treba i na terenu da se sprovede što pre, jer je prošlo veoma mnogo vremena i čekanje na primenu sporazuma iz Brisela, a to se, dodao je, negativno odražava isključivo na stanovnike Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.