Radeta:Očito posle ovog dolaska Lajčeka i Eskobara da nisu hteli da ubede Prištinu da se formira ZSO

Izvor: Beta Video, 03.Feb.2022, 15:04

Radeta:Očito posle ovog dolaska Lajčeka i Eskobara da nisu hteli da ubede Prištinu da se formira ZSO

BEOGRAD - “Stavovi specijalnog predstavnika Evropske unije (EU) Miroslava Lajčaka i američkog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara, koji su bili ove sedmice u Prištini pa Beogradu, pokazali su da Vašington i Brisel ne žele da se kosovski problem rešava u interesu srpskog naroda i države Srbije”, rekla je potpredsednica SRS Vjerica Radeta. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić zamolio EU i SAD da utiču na Prištinu da omogući organizovanje izbora

Izvor: Danas, 03.Feb.2022

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić zamolio je danas u Beogradu zvaničnike EU i SAD zadužene za Zapadni Balkan da Brisel i Vašington iskoriste svoj autoritet i izvrše uticaj na vlast u Prištini da omogući organizovanje predstojećih izbora u Srbiji i na teritoriji Kosova.

Nastavak na Danas...

Marko Savković: Tek nakon izbora će biti ispostavljeni jasni zahtevi i Beogradu i Prištini

Izvor: Danas, 03.Feb.2022

Nakon izbora, uslediće par godina sa istim političkim akterima, bez rizika od prevremenih izbora. I, tada će biti ispostavljena vrlo jasna očekivanja, koja će biti stavljena pred Beograd i Prištinu - komentariše za Danas Marko Savković, izvršni direktor Fondacije BFPE za odgovorno društvo,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.