Izvor: Blic, 13.Jun.2023, 12:17

"OVO JE MOJA PONUDA" Kurti ambasadorima Kvinte predstavio plan u PET TAČAKA za deeskalaciju na severu Kosova, poslao ga i Borelju: Čekam odgovor

Prištinski premijer Aljbin Kurti je nakon sastanka sa ambasadorima Kvinte rekao da je izneo plan u pet tačaka za deeskalaciju situacije na severu, kao i da je predlog uputio i visokom predstavniku Evropske unije Đuzepu Borelju ali, kako navodi, odgovor još uvek nije dobio, prenosi Koha.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predlog Kurtija u pet tačaka za deeskalaciju situacije na severu Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2023

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da je predlog u pet tačaka za deeskalaciju situacije na severu Kosova predao visokom predstavniku EU za spoljnu politiku i bezbednost Žezepu Borelu i amabsadorima zemalja velike petorke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kurti ambasadorima Kvinte i Borelju izneo plan u pet tačaka, traži povlačenje „nasilnih grupa“ i sastanak sa Vučićem

Izvor: Danas, 13.Jun.2023

Premijer Kosova Aljbin Kurti nakon sastanka sa ambasadorima Kvinte rekao je da je izneo plan u pet tačaka za deeskalaciju situacije na severu, kao i da je predlog uputio i visokom predstavniku Evropske unije Žozepu Borelju, ali kako navodi odgovor još uvek nije dobio, piše Kosovo online prenoseći...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.