Izvor: Blic, 19.Maj.2021, 18:06

"REKAO SAM I SPASAO DUŠU" Ko je Miloš Zeman, predsednik Češke koji nam se izvinio za bombardovanje: Veteran sa etiketom "ruskog čoveka u EU"

"Rekao sam i spasio dušu!", rekao je predsednik Češke Miloš Zeman i tako objasnio zašto se svom kolegi iz Srbije Aleksandru Vučiću u sred Praga izvinio jer je njegova zemlja pre 22 godine aminovala bombardovanje Srbije. Zeman je tako kontroverznoj i živopisnoj biografiji dodao još jednu stavku, a jedno je sigurno - ponovo je povukao potez koji nikog u EU nije ostavio ravnodušnim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE ČOVEK KOJI SE IZVINIO SRBIMA? Zeman: "Rekao sam to i spasao dušu!" - predsednik Češke veteran sa etiketom RUSA U EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021

Zemanovo izvinjenje pride ima dodatnu težinu jer je upravo on bio na čelu vlade koja je odobrila ovu NATO akciju...- Rekao sam i spasio dušu! - rekao je predsednik Češke Miloš Zeman i tako objasnio zašto se svom kolegi iz Srbije Aleksandru Vučiću u sred Praga izvinio jer je njegova zemlja pre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.