Izvor: Blic, 04.Jun.2021, 18:59

"Put koji vodi Srbiju u EU miniran je kad je naprednjačka družina došla na vlast: Trebalo bi sami sebe da pohapse zbog afera i pljačke građana!"

Pre dve godine, mimo znanja lokalne samouprave i čelnika opštine Grocka, asfaltirana je deonica koja povezuje Smederevski put sa kućom Veljka Belivuka u Ritopeku. Radovi su obavljeni u rekordnom roku baš u vreme kada je Belivuk počeo da dolazi u Ritopek. Nije poznato ko je izdao građevinsku dozvolu. Dakle, kao za sve što se u Srbiji dešava, odgovorno je N. N. lice. Tako je to na domaćem terenu, dok je u spoljnoj politici sve jasno i transparentno.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.