Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pupovac: Lista SDSS-a biće iznenađenje izbora za Evropski parlament

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i nosilac stranačke liste za EU izbore Milorad Pupovac poručio je sa predizbornog skupa u Vukovaru da su Evropi potrebne promjene, ali promjene su potrebne i Hrvatskoj te je pozvao birače da podrže listu SDSS-a čiji kandidati se, po njemu, svi odreda zalažu za Hrvatsku budućnosti, a ne prošlosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Talić i Ivanović: Podržati SDSS na izborima za Evropski parlament

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2019

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Zoran Talić i zamjenik gradonačelnika Pakraca Nikola Ivanović pozvali su Srbe iz Republike Srpske i BiH koji imaju i hrvatsko državljanstvo da glasaju za listu Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj na izborima za Evropski parlament...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.