Izvor: SEEbiz.eu, 05.Mar.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv ulaska u EU 41 posto građana, najviše u godinu dana

ZAGREB - Unatoč optimističnim najavama o skorom zatvaranju svih pregovaračkih poglavlja, potpisivanju pretpristupnog ugovora i skorog ulaska u Europsku uniju protiv hrvatskog članstva u ovoj zajednici, prema istraživanju Promocije plus, izjasnilo se 41 posto hrvatskih građana što je ujedno i najviša razina protivljenja članstvu u posljednjih dvanaest mjeseci.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve manje Hrvata za EU

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2011, 15:45

Čak 41 odsto hrvatskih građana protivi se ulasku Hrvatske u Evropsku uniju što je ujedno i najviši nivo protivljenja članstvu u poslednjih 12 meseci. Ulazak podržava 48,9 odsto građana što je za 0,5 posto manje nego u februaru...Istraživanje koje je početkom marta uradila agencija " CRO Demoskop"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.