Program Kreativna Evropa tema onlajn radionice niškog EU info kutka

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 14:40

Program "Kreativna Evropa" tema onlajn radionice niškog EU info kutka

"Pitaj me bilo šta o EU podršci - Kreativna Evropa“ prva je u serijalu edukativnih i praktičnih onlajn radionica o EU programima koje će organizovati niški EU info kutak, a nju će učesnici moći da prate 25. februara preko Zoom aplikacije.

Planirano je da učesnicima radionice viši naučni saradnik Muzikološkog instituta SANU Ivana Medić prenese iskustva u realizaciji projekata - Quantum >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Music, čiji je bila rukovodilac i Beyond Quantum Music, saopštavaju organizatori.

Govoriće i, kako dodaju, o podnošenju završnog izveštaja, ali i o rukovođenju projektom u uslovima pandemije, a oni koji se prijave za radionicu popunjavanjem formulara i na njoj učestvuju, dobiće odgovore na pitanja:

Šta je potrebno za dobru aplikaciju?

Kako znati da je ideja dovoljno razrađena?

Koji su najveći izazovi u realizaciji projekta?

Na šta obratiti pažnju prilikom izveštavanja?

Početak radionice, koju EU info kutak organizuje sa Deskom Kreativna Evropa u Srbiji, zakazan je za četvrtak u 13 sati.

Program “Kreativna Evropa 2014 - 2020” završio se sa, kako navode, ukupno 152 podržana projekta iz Srbije i najavljuju da će uskoro biti otvoren novi program i pozivi za sve ustanove i organizacije koje se bave kulturom u Srbiji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.