Proglašeni dobitnici medijskog konkursa SKGO Drugačiji od drugih (VIDEO)

Izvor: Beta, 19.Nov.2020, 16:56

Proglašeni dobitnici medijskog konkursa SKGO 'Drugačiji od drugih' (VIDEO)

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) proglasila je pobednike osmog medijskog konkursa "Drugačije od drugih" o praksi u lokalnoj samoupravi za novinare lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija, saopšteno je danas iz te organizacije.Konkurs je bio otvoren za radove pripremljene u periodu od 1. januara do 15. oktobra 2020. godine, a organizovan je u okviru programa "Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza", koji finansira Vlada Švedske.Prema oceni žirija, najbolje radove pripremili su: Milica Alavanja, prilogom "Tri dana do slobode", Nemanja Stanković, prilogom "Voda života", Sonja Urošević, prilogom "Vesna je omiljena u Vlasotincu, a heroj za celu Srbiju", Predrag Stojković, prilogom "Vrata pakla" i Zoran Maksimović, prilogom "Prvi korona call centar u Srbiji"U konkurenciji za nagrade bilo je 68 priloga, a odluku o pobednicima konkursa doneo je stručni žiri u sastavu: Nada Gogić, Srdjan Bošković, Lana Gedošević, Vladan Samardžić i Zoran SekulićRaspisivanjem konkursa, SKGO je želela da naglasi važnost i ulogu lokalnih vlasti u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju gradjanima"Želeli smo i da istaknemo važnost medijskog izveštavanja o ovim temama, podignemo svest gradjana ali i da pružimo podršku novinarima koji su se tokom godine bavili temama koje nisu uvek atraktivne", navedeno je u saopštenju SKGO.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašeni pobednici medijskog konkursa "Drugačije od drugih"

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2020

Osmi medijski konkurs SKGO „Drugačije od drugih“ o praksi u lokalnoj samoupravi za novinare lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija, bio je otvoren za radove pripremljene u periodu od 1. januara do 15. oktobra 2020. godine, a organizovan je u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.