Problem Kosova ne postoji

Izvor: TvojPortal.com, 08.Jun.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem Kosova ne postoji

/vesti online/ Sergej Grizunov, bivši ruski ministar informisanja i Genedij Sisojev, urednik u listu "Komersant", prvog predsednika Vlade SR Jugoslavije Milana Panića smatraju za balkanskog proroka. To je naziv knjige koja je na srpskoj političkoj sceni "reciklirala" borca za slobodu i nekadašnju zvezdu demokratske opozicije Miloševiću.

Milan Panić

Autori knjige su Vas nazvali prorokom, kakvu budućnost proričete Kosovu?
- Taj problem ne postoji. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Mi se brinemo kakve ćemo granice imati sa Kosovom i ko će tamo da živi, a i Kosovo želi da bude deo EU. Prva stvar na tom putu je da nema granica. Druga stvar je da svako može da ide gde hoće. Znači, Srbi će ići u Albaniju, Albanci u Srbiju, i ko gde hoće. Ovi naši političari to ne razumeju, a ja njih opet, ne mogu da shvatim.Ostatak vesti pročitajte na linku

Kosovointervjusrbiujamilan panicproblem nepostoji
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.