Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2021, 10:18

Predlog EU za tablice: Svako da koristi svoje

BEOGRAD-PRIŠTINA-BRISEL

Moguće je da će Evropska unija (EU) predložiti model po kojem srpske vlasti više neće tražiti da vozači sa Kosova pri prelasku administrativne linije skidaju autooznaku-nalepnicu sa natpisom “RKS”, a da zauzvrat, vozilima iz Srbije bude omogućeno da putuju po Kosovu sa svojim registracijama, piše Danas pozivajući se na nezvanična saznanja.

Kako list prenosi, kompromis >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bi podrazumevao da se reši i pitanje međusobnog auto osiguranja, “jer je to već rešeno između svih balkanskih zemalja”.

Ističe se da bi u slučaju navedenog dogovora Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti morali da “upregnu sve marketinške resurse” kako bi javnosti u Srbiji i na Kosovu mogli da objasne zašto su odstupili od svojih stavova.

Izvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.