Poziv na bojkot separatističkih izbora!

Izvor: KMnovine.com, 18.Okt.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv na bojkot separatističkih izbora!

Povodom predstojećih lokalnih izbora koji se održavaju po ustavu i zakonu separatističkih vlasti iz Prištine Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ poziva sve Srbe širom južne srpske pokrajine da ove izbore bojkotuju.





 

Narodni pokret „Otadžbina“ podseća sve Srbe na Kosovu i Metohiji da Albanci punih dvanaest godina nisu izlazili ni na jedne izbore koje je organizovala Republika Srbija. Ni na predsedničke, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ni na parlamentarne, ni na lokalne. Podršku i savet za bojkot srpskih izbora Albanci su imali od strane zemalja EU i SAD. Iste te zemlje zajedno sa režimom u Beogradu primoravaju Srbe da svojim izlaskom na separatističke izbore legalizuju i legitimišu još jednu albansku državu na Balkanu.
Međutim, ako već građani podlegnu ucenama i neviđenim pritiscima režima Aleksandra Vučića i izađu na ove izbore od jedne greške napraviće drugu ako glasaju za tzv. Srpsku listu. Ta tzv. Srpska lista stoji iza nasilja koji diktatorski režim Aleksandra Vučića sprovodi prema političkim neistomišljenicima na severu Kosova i Metohije. Nasilje se ogleda u paljenju automobila, bacanju bombi, pucanju na domove političkih protivnika, ucenama, pretnjama i drugim oblicima klasične državne torture.

Tzv. Srpska lista je svojim glasovima izabrala Hašima Tačija za predsednika samoproglašene republike Kosovo. On se sasvim opravdano od strane švajcarskog advokata Dika Martija optužuje za trgovinu ljudskim organima Srba. A zbog ubistva srpskih policajaca nalazi se na poternici MUP-a Srbije. Ista „Srpska lista“ je dovela na vlast, za predsednika separatističke vlade, Ramuša Haradinaja, koga Aleksandar Vučić naziva koljačem srpske dece.

Gola je laž kada Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM kaže da je „Srpska lista“ državni projekat, jer oni koji gaze važeći Ustav Republike Srbije time što proteruju srpsko pravosuđe sa Kosova i Metohije, nisu državni, već antidržavni i antisrpski projekat, duboko suprotan srpskim državnim i nacionalnim interesima.




Po duhu i delu tzv. Srpska lista je najmanje srpska, ona je šiptarska.





Kosovska Mitrovica
18.10.2017. godine
Informativna služba
Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije
„Otadžbina“




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2017 ::    Hvala na interesovanju



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

“Otadžbina” poziva na bojkot lokalnih izbora na Kosovu ili neglasanje za Srpsku listu

Izvor: JUGpress.com, 19.Okt.2017, 11:18

KOSOVSKA MITROVICA..Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ pozvao je danas Srbe na bojkot  lokalnih izbora, koji se održavaju u nedelju 22. oktobra 2017. godine...“Povodom predstojećih lokalnih izbora koji se održavaju po ustavu i zakonu separatističkih vlasti iz Prištine Narodni...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.